Liikennetuotteet

Tammiston liikennevarusteet parantavat oman asuinympäristösi turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Meluaidat, istutusten suojarakenteet, kukkalaatikot ja pengerrykset tekevät viimeistellyn vaikutuksen. Aidat, puomit, aurausviitat ja reunapaalut antavat yksityistielle ryhtiä ja parantavat tien turvallisuutta.

 

 

 

  Aurausviitat

Aurausviitat on valmistettu oksattomasta männystä tai kuusesta ja ne on käsitelty pellavaöljymaalilla. Viitat on varustettu heijastimella. Aurausviitan pituus on 1500 mm ja halkaisija 25 mm.

Tiedustele myös asennus-, huolto- ja
säilytyspalveluamme !

 
       
  Sumupaalut (reunapaalut)

Sumupaalut ovat mäntyä tai kuusta ja ne on käsitelty pellavaöljymaalilla. Sumupaalun pituus on 900 mm ja halkaisija 80 mm. Paalut varustetaan valkoisin, keltaisin tai sinisin heijastimin.

Tiedustele myös asennus-, huolto- ja
säilytyspalveluamme !

 
       
  Reunapollarit

Reunapollarit on tarkoitettu tien kavennuksiin, siltojen ja rumpujen kohdalle sekä ajoesteiksi esimerkiksi pihoille. Reunapollarit ovat mäntyä tai kuusta ja ne on käsitelty pellavaöljymaalilla.

Reunapollarin pituus on  1900 mm ja halkaisija 150 mm. Pollari varustetaan valkoisin heijastimin.

 

 
       
  Meluaidat ja meluesteet

Meluaidan rakentaminen on nyt mahdollista myös omalle tontille edullisesti ja tyylikkäästi. Halutun melusuojaustason mukaan voit valita joko keveitä meluaitoja tai varsinaisiksi meluesteiksi laskettavia raskaampia elementtejä.

Meluaidat on tarkoitettu lähinnä yksityiskäyttöön oman tontin rajalle ja raskaammat meluesteet vastaavasti julkiseen rakentamiseen. Kun rakennat meluaitaa omalle tontillesi, niin varmista aina ennen aidan rakentamista mahdollisesti tarvittavat luvat rakennusvalvontaviranomaisilta.

 
 


(napsauta kuvaa niin saat suuremman kuvan)
 

  Meluaitojen ja -esteiden pintarakenteita
 
   
 

Vinovuorilauta runkoon tai naulausrimoihin kiinnitettynä

 

 
       
 

Lomalaudoitus runkoon tai naulausrimoihin kiinnitettynä

 

 
       
 

Vaakarimoitus, rimatyyppiä ja -väliä vaihtelemalla saadaan erilaisia pintarakenteita

 

 
       
 

Pystyrimoitus, rimatyyppiä ja -väliä vaihtelemalla saadaan erilaisia pintarakenteita

 

 
 

 


 
 
 

Istutuskehikko

Istutuskehikot ovat ratkaisu helppoon ja nopeaan luiskien ja rinteiden verhoiluun. Kehikot täytetään turpeella tai sopivalla kasvualustalla.

Koot 600 x 600 ja 900 x 900. Reunan korkeus 100 mm tai 150 mm

 

 

 

  Reunalankkuelementit

Reunojen ja pengerrysten viimeistelyyn. Pituus 390 / 360 mm, korkeus 145 mm. Voidaan asentaa suoraan linjaan tai 45º kulmaan.